6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDoi poliţişti bucureşteni au fost demişi, după ce au cerut şpagă unei...

Doi poliţişti bucureşteni au fost demişi, după ce au cerut şpagă unei jurnaliste şi au bruscat un reporter

Doi poliţişti locali ai Sectorului 2 au fost demişi după ce unul i-ar fi cerut mită unei jurnaliste pentru anularea unei amenzi, iar celălalt l-ar fi bruscat pe un reporter.

O jurnalistă de la TVR a fost amendată pentru că a parcat pe locul unui bucureştean care închiriase locul de la primărie, ea găsind pe parbriz o hârtie din care a aflat că trebuie să plătească o amendă de 1.500 de lei sau 750 de lei în 48 de ore. Astfel, a mers la sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2, unde ofiţerul de serviciu a discutat cu un coleg care ar fi cerut 350 de lei ca să anuleze amenda, potrivit TVR.

Jurnalista a filmat discuţia cu telefonul mobil, a refuzat să dea mită şi a făcut plângere la directorul Poliţiei Locale a Sectorului 2.

Ulterior, un reporter al postului Antena 3 a mers la sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2, iar ofiţerul de serviciu l-a bruscat şi i-a luat telefonul cu care filma, înapoindu-i-l ulterior.

Primăria Sectorului 2 a anunţat că poliţistului local care l-a agresat pe reporter i s-a desfăcut contractul de muncă, ca şi celui care ar fi cerut mită pentru anularea amenzii de parcare.

În comunicatul primăriei se mai menţionează că luni va începe evaluarea generală a fiecărui poliţist local al Sectorului 2 în legătură cu pregătirea profesională necesară ocupării unui astfel de post.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă