Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

DIICOT INVESTIGHEAZĂ moartea celor doi români în Algeria. Procurorii au deschis dosar penal

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) investighează moartea celor doi români luaţi ostatici în Algeria. DIICOT a deschis dosar penal în acest ...

Share

Adriana Toma 0 comentarii

22.01.2013 - 12:08

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) investighează moartea celor doi români luaţi ostatici în Algeria. DIICOT a deschis dosar penal în acest sens.

"Urmare a informaţiilor date publicităţii de către Ministerul Afacerilor Externe şi a materialelor publicate în mass-media naţională, referitoare la incidentele petrecute pe teritoriul Algeriei, care au generat decesul a doi cetăţeni români, în conformitate cu prevederile art. 5 Cod penal, care instituie principiul realităţii legii penale, la nivelul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a fost constituit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prev. de Legea 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului", se arată într-un comunicat al DIICOT remis presei marţi.

Citeşte şi Românii ucişi în Algeria, repatriaţi

Procurorii DIICOTvor efectua activităţi specifice şi vor colabora cu toate instituţiile naţionale şi internaţionale cu responsabilităţi în domeniu şi vor dispune măsurile legale în această cauză.

Doi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa în cursul operaţiunilor armatei algeriene împotriva grupului de terorişti islamişti care au ocupat complexul de exploatare a gazelor de la In Amenas, în sud-estul Algeriei, şi au luat ostatici câteva sute de angajaţi algerieni şi cetăţeni străini.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...