Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Deputată PPDD, incompatibilă

Deputata Liliana Ciobanu a fost declarată incompatibilă de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), se arată într-un comunicat trimis de ANI.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2015 - 13:11

Deputata Liliana Ciobanu a fost declarată incompatibilă de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), se arată într-un comunicat trimis de ANI.

În perioada 20 decembrie 2012-24 iunie 2014, Liliana Ciobanu a deţinut, simultan, atât funcţia de deputată în Parlamentul României, cât şi funcţia de administrator al unei societăţi comerciale. 

Astfel, deputata a încălcat legea 161/2003, potrivit căreia calitatea de deputat este incompatibilă cu funcţia de administrator la o societate comercială. 

ANI a informat-o pe Ciobanu cu privire la starea de incompatibilitate în care se află şi sancţiunea aferentă.  

Ea nu a depus un punct de vedere scris la dosar. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...