VIDEO. Incendiu la un depozit din Galați. Zeci de pompieri încearcă să stingă flăcările, care s-au extins la acoperișul unui restaurant din apropiere

Un incendiu a izbucnit, luni seara, la o hală de producție hârtie și mase plastice. Astfel, șase echipaje de pompierii și un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați acționează pentru stingerea flăcărilor, potrivit purtătorului de cuvânt Eugen Chiriță.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 07.08.2017 - 23:33

UPDATE 23.30: Pompierii au anunţat că flăcările s-au extins şi la acoperişul unui restaurant din vecinătate, potrivit News.ro.

„Incendiul s-a extins şi la acoperişul restaurantului din vecinătate; nu au fost persoane evacuate pentru că nimeni nu era în interior, dar au fost scoase mai multe bunuri. Sunt aici şi trei maşini de la CSI de la Combinat şi s-au chemat în sprijin şi colegi din Vrancea şi Brăila", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă. 

21.00: Traficul rutier la ieşirea din muncipiul Galaţi, pe prelungirea străzii Traian, a fost întrerupt, luni seară, pentru a facilita intervenţia pompierilor care încearcă să stingă incendiul de la depozit, informează News.ro.

„Hidranţii sunt pe cealaltă parte a străzii şi, pentru ca furtunurile să nu fie obturate, s-a decis oprirea traficului rutier", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă.Un incendiu a izbucnit, luni seara, la o hală de producție hârtie și mase plastice. Astfel, șase echipaje de pompierii și un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați acționează pentru stingerea flăcărilor, potrivit purtătorului de cuvânt Eugen Chiriță, informează Agerpres.

 Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit în urmă cu aproximativ trei ore și se manifestă violent pe o suprafață de aproximativ 700 metri pătrați. 

Intervenția pompierilor gălățeni este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate și a fumului dens generat de arderea materialelor plastice. Pompierii acționează pentru localizarea incendiului și limitarea propagării în vecinătăți pentru că există pericol de extindere a focarului.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...