15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Incendiu la un depozit din Galați. Zeci de pompieri încearcă să...

VIDEO. Incendiu la un depozit din Galați. Zeci de pompieri încearcă să stingă flăcările, care s-au extins la acoperișul unui restaurant din apropiere

UPDATE 23.30: Pompierii au anunţat că flăcările s-au extins şi la acoperişul unui restaurant din vecinătate, potrivit News.ro.

„Incendiul s-a extins şi la acoperişul restaurantului din vecinătate; nu au fost persoane evacuate pentru că nimeni nu era în interior, dar au fost scoase mai multe bunuri. Sunt aici şi trei maşini de la CSI de la Combinat şi s-au chemat în sprijin şi colegi din Vrancea şi Brăila", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă. 

21.00: Traficul rutier la ieşirea din muncipiul Galaţi, pe prelungirea străzii Traian, a fost întrerupt, luni seară, pentru a facilita intervenţia pompierilor care încearcă să stingă incendiul de la depozit, informează News.ro.

„Hidranţii sunt pe cealaltă parte a străzii şi, pentru ca furtunurile să nu fie obturate, s-a decis oprirea traficului rutier", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, Eugen Chiriţă.



Un incendiu a izbucnit, luni seara, la o hală de producție hârtie și mase plastice. Astfel, șase echipaje de pompierii și un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați acționează pentru stingerea flăcărilor, potrivit purtătorului de cuvânt Eugen Chiriță, informează Agerpres.

 Potrivit sursei citate, incendiul a izbucnit în urmă cu aproximativ trei ore și se manifestă violent pe o suprafață de aproximativ 700 metri pătrați. 

Intervenția pompierilor gălățeni este deosebit de dificilă din cauza flăcărilor mari, a temperaturilor ridicate și a fumului dens generat de arderea materialelor plastice. Pompierii acționează pentru localizarea incendiului și limitarea propagării în vecinătăți pentru că există pericol de extindere a focarului.

 

Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă