De Ziua Națională a Ungariei, autoritățile au interzis accesul camioanelor cu o capacitate de peste 7,5 tone

Accesul camioanelor cu o capacitate de peste 7,5 tone va fi interzisă pe teritoriul Ungariei de marți seara până miercuri seara, întrucât maghiarii sărbătoresc Ziua Națională.

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 14.03.2017 - 11:17

Accesul camioanelor cu o capacitate de peste 7,5 tone va fi interzisă pe teritoriul Ungariei de marți seara până miercuri seara, întrucât maghiarii sărbătoresc Ziua Națională, arată Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, arată, într-un comunicat transmis marţi, că autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, prin Punctul de Contact Comun Cenad, că marţi de la ora 23.00 (ora României) până miercuri la 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura a fost luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că miercuri în Ungaria se sărbătoreşte Ziua Naţională.

Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale şi nu va fi afectat de restricţii.

Anul trecut, la punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad, după reluarea traficului greu, s-a format o coloană de TIR-uri pe mai mulți kilometri, iar șoferii camioanelor s-au plâns că au așteptat ore întregi ca să treacă frontiera.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...