11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialDe ce a murit Hardy: Traumatism puternic, hemoragie, fractură de craniu

De ce a murit Hardy: Traumatism puternic, hemoragie, fractură de craniu

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie în cazul baschetbalistului american Hardy Chauncey arată că decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură craniană.

Surse medico – legale au declarat, luni, că autopsia s-a încheiat şi că s-au prelevat probe toxicologice, rezultatul acestora urmând să fie cunoscut în două – trei săptămâni, informează Mediafax.

Potrivit raportului preliminar al autopsiei, decesul şportivului a survenit unui traumatism cranio – cerebral puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură de craniu.

“În urma autopsiei s-a stabilit că moartea sportivului a fost violentă, cauzele medicale ale decesului, înscrise şi în certificatul medical constatator al decesului, indică drept cauză imediată, insuficienţa cardio-respiratorie acută”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Curcă.

Potrivit raportului INML, alte cauze antecedente sunt contuzie şi dilacerare cerebrală ( reprezinta ruptura substanţei cerebrale) şi traumatism cranio-cerebral.

La necropsie nu au fost identificate suferinţe vechi care ar fi putut modifica starea de sănăntate a sportivului, mai arată raportul medico-legal.

 

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă