Daniel Dragomir indică numele unui judecător care ar face parte din rețeaua condusă de generalul SRI Dumitru Dumbravă

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a dezvăluit, miercuri, un prim nume de judecător care ar face parte din rețeaua coordonată de generalul SRI Dumitru Dumbravă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2017 - 19:42

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a dezvăluit, miercuri, un prim nume de judecător care ar face parte din rețeaua coordonată de generalul SRI Dumitru Dumbravă.

Judecătorul nominalizat de Dragomir într-o postare pe blog este Valentin Horia Șelaru, de la ICCJ.

"De ce a cerut UNJR de ieri modificarea legii în sensul că ofițerii de informații să meargă la pușcarie dacă intervin în justiție?
Pentru că legea a fost încălcată repetat și grosolan. Astfel de legături cu procurori și judecători încalcă Constituția. Și fiind vorba de încălcări ale Constituției, pe baza materialelor / probelor tehnice pe care le dețin, Comisia Parlamentară poate face verificări ample. În 22 octombrie 2017 generalul Dumbravă dă un check-in din Parcul Văcărești. Imediat stârnește o reacție de uimire din partea unui prieten. Valentin Horia Șelaru. Judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție. Personaj faimos. Repet, Valentin Horia Șelaru este cel ce reacționează la checkin-ul prietenului său. Inițiativa vine de la judecător. Pentru că “georgianul”/“armeanul” Dumbravă descoperim că face parte din lista scurtă și elitistă de prieteni a judecătorului ÎCCJ", a scris locotenent-colonelul (r) Dragomir pe blog.


„Statul paralel descoperit. Voi începe să prezint statul paralel în toată splendoarea sa. Mâine generalul Dumbravă de la SRI merge în Parlament. Generalul Dumbravă a coordonat o reţea de judecători, procurori, şefi de instituţii, jurnalişti.A coordonat-o chiar la vedere. A dat indicaţii, a aplaudat şi cerut condamnări. Voi începe să devoalez reţeaua sa şi oamenii săi de sprijin. Sufrageria lui Oprea o să pară o plimbare în parc”, a anunțat Daniel Dragomir. 

Dragomir susține că un anumit cont de Facebook ar fi folosit de generalul SRI Dumitru Dumbravă, și că, pe acest cont, Dumbravă ar fi anunțat că s-ar afla în Parcul Văcărești.

Una dintre persoanele care au reacționat, tot pe Facebook, la această postare a fost Valentin Horia Șelaru.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...