Daniel Dragomir, fost colonel SRI: Nomenclatura lui Coldea conduce în continuare

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, care acum este locotenent - colonel în rezervă, a anunțat, miercuri seară, la TVR că va publica pe blogul personal un document extrem de important.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.10.2017 - 21:49

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir,  care acum este locotenent - colonel în rezervă, a anunțat, miercuri seară, la TVR că va publica pe blogul personal un document extrem de important.


UPDATE 21,40: Documentul prezentat, miercuri seară, de Drgomir drept nesecret este o notă trimisă, în anul 2014, de la DNA către generalul Coldea, în care DNA cerea ca SRI să afle dacă trei cetățeni greci, suspecți de terorism, ar fi intrat în România în anul 2004.

Documentul ar putea avea legătură cu declarațiile făcute de Dragomir, în ultimele săptămâni, în fața Comisiei parlamentare de control asupra SRI. Ultima audiere la Comisie a avut loc acum o săptămână și jumătate, a precizat, miecuri seară, Drgomir.

Potrivit acestuia, în SRI a funcționat o 'clică", o "nomenclatură" condusă de Florian Coldea. În ciuda faptului că Florian Coldea nu mai are funcție de conducere în SRI, aceeași "nomenclatură" conduce în continuare, susține Daniel Dragomir.

Potrivit acestuia, generalul Coldea a încercat să facă o reorganizare a SRI, dar "lui Coldea i-a ieșit FSB".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...