Dan Voiculescu, în primul interviu după ieşirea din pușcărie, susține că procurorii i-au cerut să facă denunţuri, despre orice

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat în dosarul ICA, a declarat, marţi seară, în primul interviu de după ieșirea din pușcărie, că procurorii i-au cerut să facă denunţuri.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.10.2017 - 23:49

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat în dosarul ICA, a declarat, marţi seară, în primul interviu de după ieșirea din pușcărie, că procurorii i-au cerut să facă denunţuri, informează Mediafax.

"Mi-au cerut, sigur că da. Inclusiv Popoviciu. Orice era binevenit. Mi-au spus asta când am intrat pe uşă şi m-am ridicat, am spus că plec, că nu accept şantajul şi nu accept astfel de propuneri. Mi-au spus că orice e binevenit. Adică e un fel de competiţie care toarnă mai mult pe cine. Prevede legea că, dacă colaborezi în sensul ăsta, sunt unii care şi inventează, şi tot scapă mai ieftin", a declarat Dan Voiculescu, la România Tv.

Omul de afaceri a ispăşit trei ani de închisoare după ce a primit o condamnare de zece ani în dosarul ICA.

Dan Voiculescu a fost liberat condiţionat, în 18 iulie, şi a ieşit de la Spitalul Universitar, acolo unde fusese internat cu suspiciunea de ocluzie intestinală.

Prejudiciul estimat de instanţă în dosarul ICA a fost de 60 de milioane de euro. Fiscul a recuperat doar aproximativ 39 de milioane de lei, adică circa 15% din prejudiciul total de 266.171.892 de lei stabilit în dosarul ce vizează privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), conform informaţiilor furnizate de ANAF.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...