6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialDâmboviţa: Un tir încărcat cu peste 21 de tone de plasă pentru...

Dâmboviţa: Un tir încărcat cu peste 21 de tone de plasă pentru construcţii s-a răsturnat pe DN 72

 Un tir încărcat cu aproximativ 21,5 tone de plasă pentru construcţii s-a răsturnat, joi, pe Drumul Naţional 72 Târgovişte Găeşti, în localitatea dâmboviţeană Lucieni, fără a exista victime, traficul rutier în zonă desfăşurându-se alternativ pe un singur sens, sub supravegherea poliţiştilor, informează Mediafax.

 Din primele cercetări reiese că autovehiculul a rămas fără frâne într-o curbă în timp ce cobora o pantă, maşina răsturnându-se pe partea dreaptă, în afara şoselei, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, Raluca Trandafir.

Ulterior, din cauza scurgerilor de motorină din rezervor poliţiştii au restricţionat traficul pe un singur sens de mers.

“Şoferul tir-ului le-a declarat poliţiştilor că a rămas fără frâne chiar într-o curbă. Autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar cele 21,5 tone de plasă au rămas ancorate în semiremorcă. La faţa locului a sosit şi un echipaj de pompieri pentru a asigura zona, din cauza scurgerilor de combustibil din rezervor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

În urma accidentului, şoferul a suferit o contuzie minoră în zona capului, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă