Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cutremur de 3,3 grade,în Vrancea

Un cutremur de 3,3 grade pe scara Richter a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în Vrancea, conform Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP).

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 11.12.2015 - 10:26

Un cutremur de 3,3 grade pe scara Richter a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în Vrancea, conform Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP). 

Epicentrul seismului a fost localizat în județul Buzău. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 124 de kilometri, iar oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Covasna, Focşani şi Sfântu Gheorghe.

De la începutul acestui an, în zona Vrancea au fost înregistrate două cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade, în 24 ianuarie şi 16 martie, ultimul având epicentrul în judeţul Buzău, conform Mediafax.

În 22 noiembrie 2014, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine înregistrat în România în ultimii 10 ani. Seismul a fost simţit şi în Bucureşti şi a fost urmat de mai multe replici, care nu au depăşit însă 3,3 grade. Din cauza cutremurului, alimentarea cu energie electrică a fost afectată în mai multe localităţi din judeţul Galaţi. Serviciile de ambulanţă din Vrancea au primit mai multe apeluri pentru atacuri de panică, iar funcţionarea unor reţele de telefonie mobilă a fost afectată temporar.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...