Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum face guvernul rost de bani pentru infrastructura din zonele inundate

Premierul Emil Boc a declarat, duminică, la Zamostea, după ce a vizitat câteva locuinţe avariate şi a inspectat malul Siretului, rupt de ape, că este necesară reprioritizarea investiţiilor de la toate ministerele, fondurile ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.07.2010 - 15:17

Premierul Emil Boc a declarat, duminică, la Zamostea, după ce a vizitat câteva locuinţe avariate şi a inspectat malul Siretului, rupt de ape, că este necesară reprioritizarea investiţiilor de la toate ministerele, fondurile urmând să fie realocate pentru refacerea infrastructurii şi caselor distruse, potrivit Mediafax.

Boc a declarat că de luni va fi făcută o reprioritizare a tuturor investiţiilor de la toate ministerele, astfel încât cu ajutorul fondurilor alocate să se intervină cu materiale pentru refacerea infrastructurii şi caselor distruse sau avariate de inundaţiile puternice din ultima săptămână.

Premierul a spus că în parteneriat cu consiliile judeţene, prefecturi, firme şi oameni de afaceri să se acorde sprijin pentru ca până la iarnă toate casele distruse şi avariate de inundaţii să fie refăcute.

Boc le-a dat asigurări sinistraţilor care au case avariate sau distruse de apele revărsate că până la iarnă vor avea un acoperiş deasupra capului.

Mii de locuinţe din estul ţării au fost distruse de ape, iar 23 de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza inundaţiilor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...