Cum a reacționat unul dintre bodyguarzii lui Dragnea după ce au apărut informații despre incidentul de la Curtea Supremă

Bogdan Cristea, unul dintre agenții de pază din jurul lui Liviu Dragnea, care a atras atenția media după ce, alături de Costel Axinte, l-a protejat pe liderul PSD la Curtea Supremă, a publicat, vineri, un mesaj în care răspunde afirmațiilor la adresa lui.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 06.10.2017 - 21:58

Bogdan Cristea, unul dintre agenții de pază din jurul lui  Liviu Dragnea, care a atras atenția media după ce, alături de Costel Axinte, l-a protejat pe liderul PSD la Curtea Supremă, a publicat, vineri, un mesaj în care răspunde afirmațiilor la adresa lui, informează Digi 24.

Bogdan Cristea spune că „nu va mai face sport deoarece media nu agreează persoanele cu o greutate mai mare de 57 kg” și că „nu va mai sta niciodată la soare pentru a putea fi într-adevăr modelul arian”.

„Domnilor '#jurnalisti"...... MĂ PREDAU!!! Și dacă tot m-ați prins, ca și membru al nu știu cărui clan interlop, va prezint și cei mai periculoși 'locotenenți" ai mei... Totodată, va promit că nu voi mai face sport deoarece am observat că media nu agreează persoanele cu o greutate mai mare de 57 kg... La soare nu voi mai sta niciodată, pentru a putea fi într-adevăr modelul arian de care are nevoie media... La tatuaje voi avea mai mult de munca să le scot, dar am luat în considerare ideea promovată tot de media, cum ca toți cei cu tatuaje sunt 'mafioți"... Domnilor reporteri... chiar așa, cine oare are o mentalitate si idei comuniste? Cine încă nu se poate debarasa de trecut? M-aș bucura enorm sa luați atitudine, domnilor reporteri REALI, și sa informați cetățenii cu realități, nu cu aberațiile unora din branșa Dvs... Deocamdata cam atât, va mulțumesc pentru răbdare... ”, a scris Bogdan Cristea pe Facebook.

Reluarea procesului „DGASPC” al lui Liviu Dragnea la Înalta Curte de Casație și Justiție, pe 3 octombrie, a fost cu scandal. Un grup de oameni l-a apostrofat pe liderul PSD și i-a arătat cătușele. După patru ore în instanța supremă, Liviu Dragnea a ieșit flancat de mai mulți bodyguarzi.

Cei doi se numesc Bogdan Cristache și Costel Axinte. Inițial, au circulat informații că ar fi din clanul Duduianu, însă Horia Constantinescu, șeful OPC Constanța, a negat informația pentru Info Sud-Est, fiind prieten cu aceștia.

Bogdan Cristache, cel care i-a deschis drumul lui Liviu Dragnea, lucrează ca director la firma de pază Cosepa Security, firmă aflată în insolvență dar care activează pe piață.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...