Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum a lucrat comisarul - șef Manolachi, autorul scurgerilor de informații din notele SRI referitoare la firma Tel Drum

Comisarul - şef Dan Emil Manolachi, recent condamnat la opt ani de închisoare, a recunoscut cum a procedat pentru a fotocopia notele SRI referitoare la firma Tel Drum.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 31.05.2017 - 11:47

Comisarul - şef Dan Emil Manolachi, recent condamnat la opt ani de închisoare, a recunoscut cum a procedat pentru a fotocopia notele SRI referitoare la firma Tel Drum, informează ziarul Adevărul.

"În una din întâlnirile pe care am avut-o cu numitul Preda Răducu Valentin, i-am spus acestuia despre faptul că, la DNA este în lucru un dosar care, printre alţii îl priveşte şi pe numitul Dragnea Liviu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Iniţial, când am primit nota secretă, am crezut că societăţile cuprinse în aceasta au avut legătură şi cu Ministerul Transporturilor. Ulterior, mi-am dat seama că nu exista această legătură. Numitul Preda Răducu Valentin s-a arătat interesat de informaţiile pe care i le furnizam şi printre altele mi-a spus că, dacă mai am ceva noutăţi cu privire la dosarul care îl priveşte atât pe Liviu Dragnea cât şi pe alţii, să i le furnizez”, a precizat Manolachi.

Preda i-a înmânat polițistului Manolachi un aparat foto, iar Manolachi  a revenit în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, la birou.

„La sfârşitul programului, după ce colegii de birou au plecat acasă, eu am rămas pentru a fotografia nota primită de la procurorul de caz potrivit înţelegerilor pe care le-am avut cu numitul Preda Răducu Valentin. Am scos nota din fişetul metalic care îmi aparţine poziţionat în spatele biroului meu şi am aşezat-o mai întâi pe birou. Precizez că, nota în discuţie conţinea mai multe file, cred că trei file, şi era pusă într-o mapă pe care era inscripţionată sigla Serviciului Român de Informaţii”, a declarat comisarul-şef.

Imaginile captate de camera de luat vederi montată în biroul lui Manolachi surprind modul în care polițistul fotografiază documentul secret.

Citește totul despre:

Comentarii