Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Crimă Vaslui: Femeia ucisă de soțul său ceruse ordin de protecție în instanță

Femeia din judeţul Vaslui, care a fost ucisă miercuri cu mai multe lovituri de cuţit, ceruse ordin de protecție, în instanță, împotriva soțului său. Ea a renunțat însă la proces cu doar o zi înainte să fie ucisă.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

02.10.2015 - 22:15

Femeia din judeţul Vaslui, care a fost ucisă miercuri cu mai multe lovituri de cuţit, ceruse ordin de protecție, în instanță, împotriva soțului său. Ea a renunțat însă la proces cu doar o zi înainte să fie ucisă, potrivit Mediafax.

Cerasela Fîntînariu depusese, în 20 iulie, la Judecătoria Vaslui, o solicitare pentru un ordin de protecţie faţă de soţul său. Ulterior, femeia a înaintat la aceeaşi instanţă şi o cerere de divorţ.

Primul termen al procesului în cazul ordinului de protecţie față de soțul său a fost stabilit în 22 iulie, iar după mai multe audieri de martori instanţa a decis, în 9 septembrie, să respingă cererea femeii.

Cerasela Fîntînariu a atacat însă sentinţa cu apel la Tribunalul Vaslui, care a stabilit un prim termen în 22 septembrie, când ar fi trebuit să fie audiat soţul femeii, dar procedurile nu s-au îndeplinit. În consecinţă, procesul a fost amânat, iar după o săptămână Cerasela Fîntînariu a decis să renunţe definitiv la judecată, potrivit portalului instanțelor.

Rudele celor doi soţi au declarat anchetatorilor că femeia ar fi luat decizia retragerii solicitării pentru ordin de protecţie, întrucât ar fi intenţionat să se împace cu soţul său.

Miercuri, la o zi după ce Cerasela Fîntînariu a renunțat la proces, aceasta, soțul său și fiica lor au mers împreună la părinţii femeii, în localitatea vasluiană Draxeni, iar la întoarcerea spre locuinţa lor din Poieneşti, Constantin Fîntînariu şi-ar fi atacat soţia cu o baionetă. După ce ar fi ucis-o pe soţie în maşină, bărbatul a aruncat cadavrul într-un şanţ de pe marginea unui drum din apropierea localităţii Cănţălăreşti.

De asemenea, Constantin Fîntînariu şi-ar fi înjunghiat de mai multe ori fiica de 16 ani, aflată în aceeaşi maşină, care ar fi încercat să-şi apere mama.

Ulterior, bărbatul a luat-o pe fată şi a închis-o în portbagajul mașinii și a mai parcurs câteva zeci de kilometri, apoi a abandonat maşina într-o pădure din apropiere de Poieneşti. Fata a fost găsită în portbagaj câteva ore mai târziu de către rude, anunțate chiar de către tatăl său.

Adolescenta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind apoi transferată la Spitalul de Copii din Iaşi și supusă unor intervenţii chirurgicale.

”Victima avea multiple plăgi tăiate la nivelul pieptului, mâinilor şi spatelui. Minora a afirmat că respectivele răni i-au fost provocate de tatăl său”, declara, miercuri, corespondentului MEDIAFAX responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

Polițiștii au început căutările bărbatului de 45 de ani miercuri seară, însă până în prezent nu a fost găsit. La acţiunile de căutare, care se desfășoară în mai multe comune din judeţul Vaslui, limitrofe localității Poieneşti, participă sute de poliţişti, jandarmi şi localnici.

Citește totul despre:

Comentarii