15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialCRIMĂ în Argeş: Un bărbat a ţinut o lună, în casă, cadavrul...

CRIMĂ în Argeş: Un bărbat a ţinut o lună, în casă, cadavrul tatălui său

Un bărbat din Piteşti a fost reţinut, fiind acuzat că şi-a ucis tatăl, apoi i-a ținut cadavrul în casă timp de o lună, precizează Mediafax

Vecinii au alertat autorităţile după ce au constatat că geamurile apartamentului celor doi sunt tot timpul deschise, iar bătrânul nu a mai fost văzut.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Argeş, procurorul Iolanda Drăguţ, crima ar fi avut loc anul trecut, în 20 decembrie, când, pe fondul unor conflicte mai vechi şi al consumului de alcool, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, şi-a lovit tatăl cu un cuţit. În urma rănilor, bărbatul a murit.

După crimă, bărbatul a ţinut timp de o lună trupul neînsufleţit al tatălui său, în apartament. 

Bărbatul suspectat de crimă a fost reţinut pentru 24 de ore, iar luni va fi dus în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este şomer și este cunoscut drept o persoană violentă, fiind implicat frecvent în conflicte cu părinţii. Vecinii spun că au auzit în repetate rânduri scandaluri în apartamentul bătrânilor, fiul fiind cel care îşi agresa mama şi tatăl, cărora le cerea pensiile pentru a-şi cumpăra alcool. Anul trecut, mama acestuia a murit, iar bărbatul a rămas doar cu tatăl.

Tot în cursul anului trecut, bătrânul a depus o plângere la Parchetul Judecătoriei Piteşti, reclamând abuzuri fizice din partea fiului, însă dosarul a fost închis după ce bătrânul şi-a retras plângerea.

Cele mai citite

Rusia ar putea ataca Polonia dacă NATO ar aduce acolo arme nucleare

Rusia amenință că va ataca o țară membră a Alianței Atlanticului de Nord (NATO). Vice-ministrul rus de Externe a spus că acest lucru se...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă