Conducerea TVR a interzis transmiterea replicii presedintelui suspendat la acuzatiile presedintelui interimar

Jurnalisti din TVR au anuntat revoltati ca sefii Televiciunii publice au interzis transmiterea replicii lui Traian Basescu la acuzatiile presedintelui interimar Crin Antonescu. Nici unul din canalele  TVR nu a transmis replica lui ...

Share

Ondine Ghergut 0 comentarii

13.07.2012 - 20:32

Jurnalisti din TVR au anuntat revoltati ca sefii Televiciunii publice au interzis transmiterea replicii lui Traian Basescu la acuzatiile presedintelui interimar Crin Antonescu. Nici unul din canalele  TVR nu a transmis replica lui Basescu, desi mesajul lui Crin Antonescu a fost transmis integral, circa 25 de minute, simultan atat pe TVR 1, cat  si la TVR Info.

Se vad rezultatele noilor numiri la conducerea departamentului de stiri la TVR, respectiv numirea lui Claudiu Lucaci in functia de director si a Monicai Ghiuco, coordonator al departamentului. Reamintim ca Lucaci a fost purtator de cuvant  al ex-premierului Adrian Nastase intre 2001-2003, iar in 2004 a fost recumpesat cu postul de  consul in SUA, iar numele Monicai Ghiurco  a  aparut in stenogramele PSD,  publicate in 2004  in Evenimentul zilei. Din stenograme rezulta ca "fata Ghiurco " era aparatoarea imaginii partidului si a lui Adrian Nastase.

Citește totul despre:

Comentarii