Conducerea Renault își exprimă regretul pentru decesul lui Constantin Stroe

Conducerea Grupului Renault România și-a exprimat sâmbătă seară regretul pentru decesul fostului director general al Dacia, Constantin Stroe, care a încetat din viață în urma unui atac cerebral suferit la sfârșitul lunii noiembrie

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 18.12.2016 - 08:26

Conducerea Grupului Renault România și-a exprimat sâmbătă seară regretul pentru decesul fostului director general al Dacia, Constantin Stroe, care a încetat din viață în urma unui atac cerebral suferit la finele lunii noiembrie.

"Președintele - director general Automobile Dacia, Yves Caracatzanis, comitetul de management al Grupului Renault Romania și întreg colectivul companiei își exprimă regretul profund în fața pierderii celui care, timp de 48 de ani, a scris istoria automobilului românesc. Constantin Stroe este omul a cărui viață se confundă cu marca Dacia și întreaga industrie auto din România", se arată într-un comunicat transmis de Direcția Comunicare a Grupului Renault România.

Potrivit aceleiași surse, Constantin Stroe a fost unul dintre martorii nașterii și creșterii uzinei Dacia la Mioveni, acolo unde a parcurs toate etapele carierei profesionale, până la poziția de director general. El a fost, totodată, cel care a contribuit semnificativ la asigurarea unei tranziții de succes între ceea ce a fost și ceea ce a devenit Dacia.

"Lui Constantin Stroe i se datorează, în bună parte, salvarea mărcii Dacia după anii '90 și reîntoarcerea acesteia în marea familie a Grupului Renault. (...) Constantin Stroe a îmbrățișat cu aceeași pasiune rolul de purtător de cuvânt al întregii industrii românești de automobile, din poziția de președinte - director general al Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM)", se mai menționează în comunicat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...