Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coletul suspect descoperit la ambasada Finlandei de la Vatican, o alertă falsă

Un colet suspect a fost descoperit luni la ambasada Finlandei de la Vatican, dar a fost vorba despre o alertă falsă, după ce un pachet cu explozibil a fost dezamorsat în cursul dimineţii la ambasada Greciei din Roma, relatează

Share

maria cocuți 0 comentarii

27.12.2010 - 18:00

Un colet suspect a fost descoperit luni la ambasada Finlandei de la Vatican, dar a fost vorba despre o alertă falsă, după ce un pachet cu explozibil a fost dezamorsat în cursul dimineţii la ambasada Greciei din Roma, relatează Mediafax.

Imediat după descoperirea pachetului, pompierii şi o echipă de artificieri din cadrul carabinierilor s-au deplasat la locul incidentului, pe Janicule, în apropiere de Vatican, dar era vorba despre o "alertă falsă", a declarat un purtător de cuvânt al carabinierilor, Salvatore Cagnazzo.

Anterior, luni dimineaţa, un colet-capcană cu explozivi a fost dezamorsat la Ambasada Greciei.

Acest dispozitiv este "asemănător celor care au explodat, săptămâna trecută, la ambasada chiliană şi a Elveţiei", a declarat Cagnazzo. "Responsabilul cu mesageria Ambasadei l-a deschis, dar nu a explodat", a continuat el.

În exploziile produse joi de cele două colete-capcană, la Ambasada Elveţiei şi a statului Chile, au fost rănite două persoane.

De joi, reprezentanţele diplomatice din capitala italiană au fost plasate în stare de alertă, iar luni au fost semnalate pachete suspecte la Ambasadele Monaco, Venezuelei, Marocului, Danemarcei, Suediei şi Ucrainei. Dar, de fiecare dată, a fost vorba despre alerte false.

Citește totul despre:

Comentarii