Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de ceaţă în 16 judeţe

Avertizare de cod galben de ceaţă în 16 judeţe, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 21.01.2015 - 11:07

Avertizare de cod galben de ceaţă în 16 judeţe, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Harghita, Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, în sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, dar şi în Gorj, Tulcea, Constanţa şi Cluj se află sub avertizare de cod galben de gheaţă. Vizibilitatea este sub 200 de metri, anunţă ANM.

În judeţele Cluj, Constanţa, Tulcea, Gorj, Dâmboviţa, Prahova, Argeş, Călăraşi, Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov avertizările se încheie la ora opt dimineaţa. În Harghita avertizarea de cod galben se va încheia abia la zece dimineaţa, în timp ce în judeţele Mehedinţi, Dolj şi Olt se va putea circula normal începând cu ora 11. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...