CNMR salută noul parteneriat cu Asociația Română pentru Smart City

Coaliția Națională pentru Modernizarea României a pus bazel unui parteneriat cu Asociația Română pentru Smart City.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 28.09.2017 - 15:35

Coaliția Națională pentru Modernizarea României a pus bazel unui parteneriat cu Asociația Română pentru Smart City, urmând să lucreze împreună la proiectele pentru modernizarea, dezvoltarea și consolidarea comunităților locale din România, potrivit unui comunicat remis redacției.

"Susținem și asigurăm pe această cale, tot sprijinul CNMR în dezvoltarea proiectelor cu noul nostru partener , Asociația Română pentru Smart City și cu ajutorul noului Vicepreședinte CNMR Eduard Dumitrașcu și de asemenea recunoaștem importanța dezvoltării într-o manieră smart și a necesității de oferire a asistenței în elaborarea strategiilor si programelor naționale".

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate a fost înființată în anul 2016 pentru a veni în sprijinul tuturor acelor persoane și companii care ajută la dezvoltarea comunităților și orașelor noastre. ARSCM este deja membră în diferite organziații, comisii consultative, grupuri de lucru și parteneri în programe naționale și internaționale.

‘’Recunosc necesitatea României de a se adapta într-un ritm mai alert la standardele moderne prin conceptul de smart city și sușțin realizarea unui echilibru național al orașelor corelate la societatea civilă tocmai din nevoia cetățenilor de a avea un acces mai facil la soluții , de a-și desfășura activitățile într-un mediu al standardelor europene.

România are capacitatea, resursele și oamenii care să implementeze un sistem smart de funcționare și pe această cale garantez tot sprijinul meu în implicarea activă din cadrul proiectelor ce vizează acest domeniu’’, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...