Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circa 30 de drumuri naţionale rămân închise, iar peste 400 de trenuri sunt anulate

32 de drumuri naţionale rămân închise, pe alte aproape 20 de şosele se circulă cu restricţii de tonaj, în această după-amiază, şi peste 400 de trenuri au fost anulate, din cauza condiţiilor meteo, au anunţat ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.02.2012 - 15:03

32 de drumuri naţionale rămân închise, pe alte aproape 20 de şosele se circulă cu restricţii de tonaj, în această după-amiază, şi peste 400 de trenuri au fost anulate, din cauza condiţiilor meteo, au anunţat autorităţile, relatează Mediafax.

Astfel, 32 de drumuri naţionale sunt blocate, precum şi A2, pe tronsonul Lehliu -Feteşti.

Compania de Drumuri a permis reluarea traficului pe DN7 - Valea Oltului, DN6 Drobeta Turnu Severin - Orşova, DN2 Bucureşti-Urziceni, DN2A Slobozia-Constanţa, DN 3 Bucureşti-Lehliu, DN 3A, A2 pe sectorul Cernavodă - Constanţa, DN2, DN1 între Braşov şi Bucureşti şi DN1A Ploieşti - Braşov.

Un număr de 413 trenuri au fost anulate, iar opt secţii feroviare sunt închise, dintre care una începând de marţi - Caracal-Corabia. Pe alte 13 secţii se circulă cu restricţii.

Activitatea aeroporturilor se desfăşoară normal pentru perioada de iarnă, cu excepţia aeroportului Craiova, care a rămas închis, dar cursele au întârzieri.

În ceea ce priveşte traficul naval, sunt deschise porturile Constanţa, Midia şi Mangalia. Cursele de pasageri rămân suspendate în Delta Dunării, la fel şi punctele de trecere cu bacul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...