Cine este Dan Andronic, autorul Planului Naţional de Investiţii al Guvernului?

Documentul numit Planul Naţional de Investiţii Stategice şi Creare de Locuri de Muncă putea fi descărcat astăzi de pe site-ul Guvernului, www.gov.ro. Cei care descărcau însă acest document în ...

Share

Cristian Dogaru 0 comentarii

11.07.2013 - 16:32

Documentul numit Planul Naţional de Investiţii Stategice şi Creare de Locuri de Muncă putea fi descărcat astăzi de pe site-ul Guvernului, www.gov.ro. Cei care descărcau însă acest document în propriul calculator aveau parte de o mare surpriză. Dacă dădeau click dreapta cu mouse-ul pentru a vedea caracteristicile documentului, în dreptul autorului era trecut numele “Dan Andronic”. Acest lucru înseamnă că Planul Naţional de Investiţii a fost realizat de pe un calculator care avea ca utilizator (user) o persoană care se numea Dan Andronic.

Interesant este că la 30 de minute după ce am constatat acest lucru, documentul a fost modificat pe site-ul oficial al Guvernului, iar în dreptul autorului a rămas un spaţiu liber. Din fericire am făcut un print-screen.

Pentru a lămuri de ce apare numele fostului consultant politic şi actual acţionar al Evenimentul Zilei şi Capital în dreptul autorului unui document oficial al Guvernului am cerut lămuriri purtătorului de cuvânt al premierului, Andrei Zaharescu.

“Nu am nici un fel de explicaţie, nu ştiu ce s-a întâmplat, o să vorbim la IT”, a declarat Zaharescu.

Purtătorul de cuvânt ne-a spus că va reveni cu un punct de vedere în jurul orei 16, lucru care nu s-a întâmplat.

Dan Andronic nu  a putut fi contactat deoarece a avut telefonul închis.  

Citește totul despre:

Comentarii