13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialChitaristul trupei "Compact" Emil Laghia, omorat de concubina in propriul apartament din...

Chitaristul trupei “Compact” Emil Laghia, omorat de concubina in propriul apartament din Tulcea

Emil Valentin Laghia, membru al trupei “Compact”, a fost ucis in apartamentul sau de pe strada Podgoriilor din municipiul Tulcea. Cadavrul lui Laghia a fost identificat de procurori si de politisti vineri, 3 iunie, in jurul orei 21.30. Informatia privind moartea chitaristului trupei “Compact” le-a fost furnizata anchetatorilor de fiul acestuia, Bogdan, care, revenind acasa vineri seara, in momentul in care a intrat in apartament a descoperit in hol cadavrul tatalui sau, care zacea de mai multe zile intr-o balta de sange. Fiul chitaristului, desi este elev la unul din liceele din Tulcea, lipsea foarte multe zile din oras intrucat este si el chitarist intr-o formatie rock si-si petrece foarte mult timp in alte localitati din tara cu respectiva trupa.
Procurorul criminalist George Popovici de la Parchetul Tribunalului Tulcea, care coordoneaza ancheta in acest caz, a declarat ca in urma cercetarilor efectuate de anchetatori la fata locului si dupa ce s-a efectuat necropsia medico-legala s-a ajuns la concluzia ca Emil Laghia a fost injunghiat cu un cutit de mai multe ori in zona pieptului.
Procurorul Popovici a mai declarat ca la scurt timp de la descoperirea cadavrului lui Laghia a fost arestata o persoana din anturajul acestuia care este acuzata ca l-a injunghiat pe chitarist provocandu-i moartea. Acelasi autor a mai spus ca respectiva persoana si-a recunoscut fapta si magistratii tulceni au arestat-o pentru 29 de zile. Surse neoficiale din Parchet si Politie ne-au declarat ca este vorba de Elena Ignat, concubina lui Emil Laghia, o femeie cu noua ani mai in varsta decat chitaristul, cu care acesta traia in concubinaj de aproape doua decenii si au impreuna baiatul, care este in clasa a XII-a.
In timp ce anchetatorii tulceni sunt foarte zgarciti in declaratii, vecinii acestuia ne-au spus ca in urma cu cinci zile in apartamentul chitaristului a avut loc un mare scandal. Dupa ce au facut un chef zdravan, Emil Laghia si concubina sa, Elena Ignat, s-au luat la cearta si apoi s-au batut. Dupa ce s-au alergat prin camerele apartamentului, Elena Ignat ar fi vrut sa fuga din locuinta pentru a scapa de furia lui Laghia, dar a fost prinsa de par de chitarist. In acel moment ea a ripostat cu ajutorul unui cutit de bucatarie pe care-l avea in mana. Femeia s-a smuls din stransoarea lui Laghia si l-a lovit in piept de mai multe ori cu cutitul. Fara sa se uite in urma, concubina l-a lasat pe Laghia cazut in holul de la intrarea in apartament si a disparut inchizand usa apartamentului. Vecinii lui Laghia sustin ca atat chitaristul, cat si concubina sa in ultima vreme se imbatau foarte des si aproape de fiecare data se certau si se bateau. Unii sustin ca in urma cu cateva saptamani Laghia ar fi fost pe punctul de a fi ucis de concubina sa in urma unui astfel de scandal, dar a intervenit unul dintre vecini si l-a salvat pe chitarist, ducandu-l la spital.
Mai multe persoane din Tulcea care-l cunosteau pe Laghia ne-au declarat ca acesta isi petrecea zilele si noptile prin baruri si atunci cand se imbata devenea foarte violent.

Cele mai citite

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă