Cheloo, condamnat să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunității, la o școală sau la Primăria din Adunaţi

Solistul trupei Paraziţii, Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept „Cheloo”, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la doi ani de închisoare cu suspendare, dar și la 100 de zile de muncă în folosul comunității, la o şcoală generală sau la Primăria din Adunaţi.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 19.05.2017 - 18:39

Solistul trupei Paraziţii, Cătălin Ştefan Ion, cunoscut drept „Cheloo”, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la doi ani de închisoare cu suspendare,  dar și la 100 de zile de muncă în folosul comunității, la o şcoală generală sau la Primăria din Adunaţi, informează Mediafax.

Magistrații Tribunalului Prahova au admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Cătălin Ştefan Ion cu procurorii DIICOT Ploieşti. Astfel, Cheloo a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, perioadă de încercare de patru ani şi o amendă penală.

„Condamnă pe acelaşi inculpat la pedeapsa de 180 zile amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, faptă din cursul anului 2014. Stabileşte cuantumul unei zile de amendă penală la 25 lei, inculpatul urmând să achite astfel suma de 4.500 lei cu titlu de amendă penală”, se arată în sentinţa Tribunalului Prahova.

Totodată, Cheloo este obligat să presteze şi muncă în folosul comunităţii, fie la Primărie, fie la o Şcoală Gimnazială. Potrivit Tribunalului Prahova „inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Adunaţi sau al Şcolii Gimnaziale Radu Severa Novian Adunaţi pe o perioadă de 100 zile lucrătoare”.

Decizia nu este defintivă.

Primarul comunei prahovene Adunaţi a precizat, pentru News.ro, că artistul este al patrulea condamnat trimis să muncească pentru comunitate în această localitate. Potrivit edilului, ceilalți trei au fost puși să sape, să taie lemne sau să facă curat în comună.

Întrebat ce o să-i dea de muncă lui Cheloo, edilul a spus: „Îl întrebăm pe dânsul: «Ia zi, tu ce crezi să ai putea să faci pentru localitate, că uite, ai ochi format şi ochi de critic, ai mai criticat localitatea, că colo nu-i aşa, colo nu-i aşa...»”, a afirmat primarul, citat de News.ro.

Cheloo a fost cercetat de DIICOT pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. În 2014, zeci de persoane au fost aduse la audieri în acest dosar. Atunci procurorii au confiscat, în urma percheziţiilor făcute acasă la cântăreţ, o cantitate de câteva grame de cannabis.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...