Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Case şi drumuri distruse de ape în Neamţ

Circa o sută de gospodării din şase comune şi peste 20 de kilometri de drumuri din judeţul Neamţ au fost afectate de inundaţii la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit unei centralizări prezentate marţi de Prefectură şi citate de Agerpres.

Share

Mara Ivanov 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2016 - 15:54

Circa o sută de gospodării din şase comune şi peste 20 de kilometri de drumuri din judeţul Neamţ au fost afectate de inundaţii la sfârşitul săptămânii trecute, potrivit unei centralizări prezentate marţi de Prefectură şi citate de Agerpres

Localităţile în care s-au produs inundaţii sunt Bodeşti, Războieni, Ştefan cel Mare, Văleni, Dragomireşti şi Crăcăoani. Au fost afectate 70 de gospodării şi 23 de anexe gospodăreşti, 8 fântâni au fost colmatate, iar 7 beciuri - inundate. 

De asemenea, conform Prefecturii Neamţ, au fost afectate 7 poduri, 3,6 kilometri de drum judeţean, 6 kilometri de drumuri comunale şi 10,7 kilometri de drumuri săteşti. Două hectare de teren arabil au fost inundate. 

La inundaţiile din perioada 25 mai - 4 iunie au fost afectate 42 de localităţi. 

Prefectul judeţului Neamţ, Niculina Dobrilă, a menţionat că, pe baza datelor centralizate, va înainta Guvernului o solicitare de repartizare a unor sume de bani din fondul de rezervă pentru efectuarea de lucrări la infrastructura distrusă de inundaţii. 

Citește totul despre:

Comentarii