10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCamerele video şi actele a trei jurnalişti turci, recuperate de poliţiştii constănţeni

Camerele video şi actele a trei jurnalişti turci, recuperate de poliţiştii constănţeni

Poliţiştii au reuşit să recupereze camerele video şi actele a trei jurnalişti de la postul de televiziune TRT din Turcia care au fost jefuiţi în urmă cu o săptămână la Constanţa, unde se aflau în interes de serviciu, au informat duminică anchetatorii, potrivit Agerpres.

Bunurile recuperate reprezintă o parte din prejudiciul creat ziariştilor turci, acestora fiindu-le furate şi suma totală de 11.000 de euro şi aproape 5.000 de lire turceşti.
Hoţii, un copil şi un adult, conform imaginilor surprinse de o cameră de filmat din zona comiterii jafului, sunt căutaţi în continuare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cele două camere video profesioniste furate jurnaliştilor, în valoare de circa 25.000 de euro fiecare, au fost recuperate de poliţişti de la un cetăţean căruia îi fuseseră vândute după comiterea jafului.

La sfârşitul săptămânii trecute, trei cetăţeni turci, doi cameramani şi un reporter ai televiziunii TRT, au reclamat că, în timp ce între orele 21,00 – 22,00 se aflau la un restaurant cu specific turcesc din apropierea gării din Constanţa, din microbuzul parcat în faţa localului le-au fost furate camerele de filmat, actele şi banii. Hoţii au reuşit să intre în maşină după ce au forţat geamul glisant al uneia dintre portiere.

Cele mai citite

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă