Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

C. V. Tudor: Prima soţie a lui Păunescu vrea să se răzbune

Prima soţie a lui Adrian Păunescu, Constanţa Buzea, a dezvăluit că poetul a înşelat-o în timpul căsătoriei şi că ar fi avut fete gemene cu presupusa amantă. Prietenul lui Păunescu, Corneliu Vadim Tudor a venit la ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

09.11.2010 - 22:10

Prima soţie a lui Adrian Păunescu, Constanţa Buzea, a dezvăluit că poetul a înşelat-o în timpul căsătoriei şi că ar fi avut fete gemene cu presupusa amantă. Prietenul lui Păunescu, Corneliu Vadim Tudor a venit la emisiunea "Acces Direct" pentru a nega vehement această afirmaţia.

"Nu este nimic adevărat. Am făcut investigaţiile mele. Femeile spun multe la supărare. Le recunoştea dacă erau fetele lui. Noi ne ştiam aventurile, dar din punct de vedere al responsabilităţilor el era reproşabil. Eu cred că este o răzbunare sau o fabulaţie. Adrian s-a despărţit de prima soţie pentru că nu avea un climat prielnic pentru a scrie. Tot ce a scris este o mizerie. Eu apăr memoria lui Adrian Păunescu", spune Corneliu Vadim Tudor.

Tudor i-a cerut fostei soţii a poetul să clarifice această situaţie, altfel va fi nevoit să dezvăluie chiar el mai multe detalii intime din viaţa cuplului.

Prima soţie a poetului, Constanţa Buzea, a dezvăluit într-un jurnal publicat în 2009 faptul că Adrian Păunescu ar mai avea două fete gemene. În cazul în care dezvăluirile sunt autentice, nu este exclus să asistăm la o bătaie pe averea poetului, estimată la aproape 4 milioane de euro.

Citește totul despre:

Comentarii