Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bătaie între un primar şi un poliţist, din cauza unei femei

Scandal amoros în judeţul Constanţa. Primarul localităţii Ghindăreşti a ajuns la spital cu arcada spartă şi cu un ochi vânăt, după ce s-a luat la bătaie cu un poliţist. Atât agresorul, ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.12.2013 - 08:52
Scandal amoros în judeţul Constanţa. Primarul localităţii Ghindăreşti a ajuns la spital cu arcada spartă şi cu un ochi vânăt, după ce s-a luat la bătaie cu un poliţist. 

Atât agresorul, cât şi victima n-au reuşit să ofere autorităţilor o explicaţie pentru bătaie, însă conflictul ar fi pornit din cauza unei femei. Mai exact, din cauza soţiei poliţistului despre care se crede că ar avea o idilă cu primarul, transmite Mediafax.

Vecinii spun că nu este prima oară când între cei doi are loc un astfel de conflict. De fiecare dată, cel şifonat a ieşit primarul pentru că niciodată nu au existat martori la agresiunea poliţistului. De data asta însă o maşină şi-a făcut apariţia în momentul bătăii, aşa că agentul şi-a abandonat imediat victima.

„M-am dus înspre magazin şi am trecut pe lângă Ivan Marius, care e vecin cu mine, noi având un conflict mai vechi şi am crezut din surse neautorizate că vrea sa se împace cu mine. Şi fără niciun motiv m-a lovit. A început să mă lovească cu pumnii şi picioarele pânaăam căzut jos”, a povestit primarul Adrian Vartolomei.

Mărul discordiei ar fi tocmai soţia poliţistului. Despre ea, unii vecini spun că ar fi avut o aventură cu primarul, mai ales că este şi angajata instituţiei pe care acesta o conduce. Alţii în schimb dau vina pe agent, pe care soţia l-ar fi prins cu amanta.

„Nu este vorba despre nicio femeie. Eu am doi copii pe care i-am înfiat şi vreau să-i cresc cu soţia. A declarat la nu ştiu cine că eu aş fi zis că soţia lui e frumoasă şi i-am zis lui în faţă”, a mai explicat edilul din Ghindăreşti.

Poliţiştii continuă audierile cu ambele părţi implicate, pentru a stabili cine se face vinovat de întregul scandal. 

Citește totul despre:

Comentarii