5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialBătaie între un primar şi un poliţist, din cauza unei femei

Bătaie între un primar şi un poliţist, din cauza unei femei

Scandal amoros în judeţul Constanţa. Primarul localităţii Ghindăreşti a ajuns la spital cu arcada spartă şi cu un ochi vânăt, după ce s-a luat la bătaie cu un poliţist. 

Atât agresorul, cât şi victima n-au reuşit să ofere autorităţilor o explicaţie pentru bătaie, însă conflictul ar fi pornit din cauza unei femei. Mai exact, din cauza soţiei poliţistului despre care se crede că ar avea o idilă cu primarul, transmite Mediafax.

Vecinii spun că nu este prima oară când între cei doi are loc un astfel de conflict. De fiecare dată, cel şifonat a ieşit primarul pentru că niciodată nu au existat martori la agresiunea poliţistului. De data asta însă o maşină şi-a făcut apariţia în momentul bătăii, aşa că agentul şi-a abandonat imediat victima.

„M-am dus înspre magazin şi am trecut pe lângă Ivan Marius, care e vecin cu mine, noi având un conflict mai vechi şi am crezut din surse neautorizate că vrea sa se împace cu mine. Şi fără niciun motiv m-a lovit. A început să mă lovească cu pumnii şi picioarele pânaăam căzut jos”, a povestit primarul Adrian Vartolomei.

Mărul discordiei ar fi tocmai soţia poliţistului. Despre ea, unii vecini spun că ar fi avut o aventură cu primarul, mai ales că este şi angajata instituţiei pe care acesta o conduce. Alţii în schimb dau vina pe agent, pe care soţia l-ar fi prins cu amanta.

„Nu este vorba despre nicio femeie. Eu am doi copii pe care i-am înfiat şi vreau să-i cresc cu soţia. A declarat la nu ştiu cine că eu aş fi zis că soţia lui e frumoasă şi i-am zis lui în faţă”, a mai explicat edilul din Ghindăreşti.

Poliţiştii continuă audierile cu ambele părţi implicate, pentru a stabili cine se face vinovat de întregul scandal. 

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă