Băsescu: "Trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre." Ce spune despre alegerile în PSD

Traian Băsescu a transmis un mesaj, cu privire la alegerea președintelui PSD, pe contul său de Facebook. Fostul președinte al României ironizează concurența "fără precedent" pe care o are Liviu Dragnea în lupta pentru șefia partidului.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

Actualizat: 11.10.2015 - 18:36

Traian Băsescu a transmis un mesaj, cu privire la alegerea președintelui PSD, pe contul său de Facebook. Fostul președinte al României ironizează concurența "fără precedent" pe care o are Liviu Dragnea în lupta pentru șefia partidului.

"Apel către țară, apel către români!
Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD.
Dintre toți concurenții, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea.
Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toții la vot pentru a-l susține pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD și a României.
Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi.
Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt", a scris Băsescu pe pagina sa de socializare.

În "apelul" său, Traian Băsescu a amintit de faptul că Liviu Dragnea este acuzat de fraude electorale în cazul Referendumului din 2012, organizat pentru suspendarea șefului statului.

Citește și Duminica alegerilor în PSD. Cine va câştiga cursa cu un singur candidat

Liviu Dragnea este candidat unic în cursa pentru şefia partidului. Mai bine de jumătate de milion de membri ai PSD vor participa la aceste alegeri. Pentru a fi validat, Liviu Dragnea are nevoie de votul a 50%+1 din totalul celor prezenţi.

Citește totul despre:

Comentarii