Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bărbatul care a murit marţi la Botoşani avea gripă porcină

Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani confirmă că bărbatul de 54 de ani, care a decedat, marţi, în timp ce era transferat către o clinică din Iaşi, avea virusul grupei porcine, scrie Agerpres. Purtătorul de cuvânt al spitalului, Ştefan Bercea, susţine că rezultatele testelor de laborator au confirmat că pacientul contactase gripa porcină.

Share

Elena Mitrovici 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2016 - 20:08

Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani confirmă că bărbatul de 54 de ani, care a decedat, marţi, în timp ce era transferat către o clinică din Iaşi, avea virusul grupei porcine, scrie AgerpresPurtătorul de cuvânt al spitalului, Ştefan Bercea, susţine că rezultatele testelor de laborator au confirmat că pacientul contactase gripa porcină. 

"În cursul zilei de vineri am primit rezultatul şi într-adevăr este gripă porcină", a afirmat Bercea. Acesta susţine că în spital au fost luate toate măsurile de dezinfecţie care se impun într-o astfel de situaţie. 
"Tot personalul a respectat măsurile de profilaxie şi de protecţie împotriva infecţiilor respiratorii. S-a purtat echipament de protecţie, s-au purtat măşti şi nu ar trebui să apară probleme", a adăugat Ştefan Bercea.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...