Avocatul fostului șef al Antenei Group solicită audierea lui Sebastian Ghiță în procesul Antena Group-RCS&RDS

Avocatul lui Sorin Alexandrescu, Ion Cazacu, a cerut ÎCCJ audierea fostului deputat Sebastian Ghiță în procesul "Antena Group-RCS & RDS", motivând printr-o declaraţie în care acesta ar fi zis că are dovezi că dosarul a fost construit de Ioan Bendei, potrivit Mediafax.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 12.05.2017 - 14:06

Avocatul lui Sorin Alexandrescu, Ion Cazacu, a cerut ÎCCJ audierea fostului deputat Sebastian Ghiță în procesul "Antena Group-RCS & RDS", motivând printr-o declaraţie în care acesta ar fi zis că are dovezi că dosarul a fost construit de Ioan Bendei, potrivit Mediafax.

"Până când oficialităţile din România au formulat extrădarea, era neserios să vă cer acest lucru. Ceea ce ştiu e un fapt public. În 2 ianuarie 2017, de la RTV Ghiţă a făcut o declaraţie. Ghiţă a zis că are dovezi din care rezultă că acest dosar a fost construit de agentul provocator Ioan Bendei. Poate Ghiţă are de indicat alte elemente care să susţină afirmaţiile", a susţinut Ion Cazacu în faţa magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la termenul de vineri al procesului "Antena Group-RCS & RDS".

ÎCCJ a respins, miercuri, cererea lui Sorin Alexandrescu de audiere a patronului RCS-RDS, Zoltan Teszari, în dosarul în care fostul director al Antena Group este acuzat de şantaj. Judecătorii au admis depunerea unor înscrisuri privind posibilitatea ca Alexandrescu să fi fost provocat de Bendei.

"Admite proba cu înscrisuri, constând în convorbirile transcrise şi depuse la dosarul cauzei de către apărătorul ales al inculpatului Alexandrescu George Sorin, în susţinerea celor două teze probatorii, respectiv teza "Provocării" şi teza „Constatării unei temeri”, inserate la punctele 1 şi 2 din cererea de suplimentare a probatoriului şi constată administrată această probă", se arată în decizia instanţei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...