Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocatul familiei baschetbalistului Chauncey Hardy: ”A fost o crimă anti-americani”

Share

Rl online 0 comentarii

07.04.2012 - 09:51

Mama lui Chauncey Hardy, baschetbalistul american care şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii într-un bar de noapte din Giurgiu, încă îşi caută dreptatea, potrivit publicaţiei americane Hartford Courant. Ola Hardy beneficiază şi de ajutorul unei echipe FBI, care investighează în prezent cazul.

Avocatul femeii a făcut recurs la decizia Tribunalului Giurgiu de a-l condamna pe Ionuţ Tănăsoaia - poreclit Gypsy Gypsany - agresorul baschetbalistului, la doar cinciani de închisoare.

Apărătorul Olei Hardy a dat de înţeles că agresiunea care a dus la moartea lui Hardy ar fi putut fi cauzată de rasism.

”Nu-mi place joc cartea rasismului. Nimănui nu-i place. Dar există dovezi că (agresiunea) a fost nu numai anti-afro-americani, a fost anti-americani”, a spus avocatul Richard Altschuler.

Pe 9 octombrie 2011, Ionuţ Tănăsoaia îi dădea un pumn baschetbalistului american Chauncey Hardy într-un club din Giurgiu. Ajuns la Spitalul Judeţean din Giurgiu, sportivul a fost ţinut doar pe perfuzii pînă dimineaţă, cînd a fost transportat la spital în Bucureşti. Baschetbalistul a intrat în operaţie, dar nu a supravieţuit.

Apărătorii Olei Hardy susţin că ar fi trecut patru ore până când baschetbalistul ar fi primit orice fel de îngrijire medicală, fapt pe care vor să-l demonstreze la recursul care se va judeca pe 17 aprilie.

 

Citește totul despre:

Comentarii