Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avocatul Dan Chitic a depus plângere penală împotriva preşedintelui Băsescu

Avocatul Dan Chitic a depus o plângere penală împotriva lui Traian Băsescu. El susţine că preşedintele l-ar fi lovit cu dosul palmei peste faţă, la ieşirea dintr-un restaurant din Neptun. Avocatul Dan Chitic susţine că ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.10.2010 - 21:26

Avocatul Dan Chitic a depus o plângere penală împotriva lui Traian Băsescu. El susţine că preşedintele l-ar fi lovit cu dosul palmei peste faţă, la ieşirea dintr-un restaurant din Neptun. Avocatul Dan Chitic susţine că incidentul de la Neptun a avut loc după ce i-a spus preşedintelui Traian Băsescu că ar trebui să-i fie ruşine pentru ceea ce a făcut cu ţara. În acel moment, preşedintele s-ar fi apropiat şi l-ar lovit cu dosul palmei.

Dan Chitic a precizat pentru Realitatea TV că a luat decizia de a depune plângerea penală la mai bine de două luni, după ce a discutat cu soţia sa. Administraţia Prezidenţială a negat de la început incidentul de care aminteşte avocatul Dan Chitic în plângerea penală. Potrivit Constituţiei, preşedintele poate fi cercetat doar pentru înaltă trădare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...