Avocata lui Dragnea, Maria Vasii, va fi audiată la Comisia privind alegerile din 2009

Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, urmează să fie audiată luni de Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.11.2017 - 10:10

Avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, urmează să fie audiată luni de Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, informează Agerpres.

Comisia parlamentară de anchetă a decis săptămâna trecută să o cheme la audieri pe avocata Vasii după ce aceasta a spus la un post de televiziune că în urma alegerilor din 2009 un judecător ar fi murit în condiții suspecte.

"Doamna Maria Vasii a făcut recent o afirmație la o televiziune menționând că, în urma alegerilor din 2009, înțeleg că un domn judecător a murit în condiții suspecte, pentru că ar fi deținut niște informații legate de desfășurarea alegerilor. Nu știm exact ce a vrut să spună, tocmai de aceea cred că este bine să aflăm mai multe amănunte, dacă ține de obiectul activității noastre, vom lua în considerare, dacă nu, rămâne în sarcina Parchetului să elucideze dacă este crimă sau nu. De asemenea, s-a mai votat chemarea domnului Berceanu și a domnului Videanu, având în vedere declarațiile date în presa vremii din 2009 cu privire la schimbarea prefecților, a subprefecților și a șefilor de deconcentrate", a anunțat președinta Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, Oana Florea.

În ședința de luni se va stabili exact data la care vor fi chemați la audieri Radu Berceanu și Adriean Videanu și se va redeschide discuția cu privire la posibila invitare la comisie a șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

În calitate de avocată a lui Liviu Dragnea, Maria Vasii este cea care a anunțat la Antena 3 că n-ar exista niciun dosar în Brazilia legat de liderul PSD.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...