Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Avertizare Infotrafic. În patru judeţe din ţară există riscul formării poleiului, iar în alte nouă judeţe este semnalată o ceaţă densă

Centrul Infotrafic a emis o avertizare pentru judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, unde există riscul apariţiei poleiului, în timp ce în judeţele Buzău, Neamţ, Suceava, Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani şi Galaţi se va semnala ceaţă.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 17.11.2016 - 11:21

Centrul Infotrafic a emis o avertizare pentru judeţele  Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, unde există riscul apariţiei poleiului, în timp ce în judeţele Buzău, Neamţ, Suceava, Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani şi Galaţi se va semnala ceaţă, precizează Mediafax.

Conform mesajelor de atenţionare nowcasting cu cod galben, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş se va semnala, local, polei, iar în judeţele Buzău, Neamţ, Suceava, Vrancea, Iaşi, Bacău, Vaslui, Botoşani şi Galaţi se va semnala local ceaţă, care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, şi izolat, sub 50 de metri, cu posibilitatea depunerii de polei, arată Infotrafic.

În judeţul Vrancea, joi dimineaţă, semnalează, local, ceaţă, pe DN2 (E85), cu vizibilitate de o sută de metri. De asemenea, ceaţă se mai semnalează şi pe raza judeţului Bacău, însă vizibilitatea este mai mare, de până la 200 de metri.

În judeţul Vaslui se semnalează, local, ceaţă, pe DN28, cu vizibilitate 200 de metri, iar în judeţul Buzău se semnalează ceaţă densă în zona localităţii Râmnicu Sărat, atât pe DN2, cât şi pe DN22, cu vizibilitatea scăzută, de până la 50 de metri.

În judeţul Gorj se semnalează, de asemenea, ceaţă, însă pe DN66(E79), între localităţile Turceşti şi Bâlteni, vizibilitatea este mai scăzută, între 50 şi 100 de metri.

Şoferii sunt sfătuiţi să îşi adapteze viteza condiţiilor meteo şi să circule cu prudenţă sporită.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...