Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atenţie şoferi, poliţia a ieşit la "vânătoare" de vitezomani pe Autostrada Bucureşti-Piteşti!

Atenţie la viteză, dacă circulaţi, joi, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Poliţia a pus radare în cascadă. Mai mult, printre acestea se află şi sistemele de măsurare a vitezei de tip „TRU-CAM", care măsoară ...

Share

Valeria Cupă 0 comentarii

10.11.2011 - 09:36

Atenţie la viteză, dacă circulaţi, joi, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Poliţia a pus radare în cascadă. Mai mult, printre acestea se află şi sistemele de măsurare a vitezei de tip „TRU-CAM", care măsoară viteza autovehiculelor prin sistemul undelor laser.


Alături de poliţiştii de la circulaţie vor fi şi reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi. Acţiunea acestora îi va viza în special pe transportatorii de marfă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...