Atac în stil mafiot la Suceava. O masină de control al traficului rutier a fost atacată cu un cockteil Molotov. Agresorii erau mascați

Un atac în stil mafiot s-a produs marți după-amiază în județul Suceava, pe DN2, în zona comunei Dărmănești.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2017 - 16:54

Un atac în stil mafiot s-a produs marți după-amiază în județul Suceava, pe DN2, în zona comunei Dărmănești, informează publicația Obiectiv de Suceava.

O dubă a Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) a fost atacată cu un cocktail Molotov. Vehiculul era staționat pe marginea drumului național. Angajații ISCTR executau o acțiune de control în trafic, însă nu ceruseră și sprijin din partea Poliției Rutiere, așa cum se obișnuiește.

Angajații ISCTR Suceava ar fi amendat o persoană ce se deplasa pe DN2, iar doi prieteni ai acelui șofer s-ar fi răzbunat utilizând o sticlă ce era plină din câte se pare cu benzină. Conform martorilor, în timp ce duba celor de la ISCTR se afla într-o parcare de pe marginea drumului ce leagă Suceava de Siret, de ea s-a apropiat un autoturism Volkswagen Passat de culoare albastră, ce nu avea plăcuțe de înmatriculare.

În mașina Passat erau doi bărbați cu cagule pe față, care au aruncat spre autoutilitara de control trafic un cocktail Molotov, apoi au demarat în mare viteză.

Nu există persoane rănite, iar Poliția a întocmit un dosar pentru distrugere calificată.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...