Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aproape 600 de tineri au primit ajutor medical, la Electric Castle. Dintre ei, cei mai mulți erau beți

Aproximativ 600 de tineri care au participat la festivalul Electric Castle au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre aceștia fiind transportați la spital. Mulți dintre aceștia s-au aflat în stare de ebrietate avansată.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

17.07.2017 - 13:27

Aproximativ 600 de tineri care au participat la festivalul Electric Castle au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre aceștia fiind transportați la spital. Mulți dintre aceștia s-au aflat în stare de ebrietate avansată. 

Salvatorii din cadrul echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență au acordat prim ajutor calificat pentru 557 persoane care au semnalat probleme medicale, iar cinci dintre acestea au fost transportate la spital. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în cursul zilei de sâmbătă spre duminică, când au fost asistate 144 de persoane.

Atât pe timpul zilei, cât şi noaptea, echipe de salvatori formate din militari şi voluntari ISU au patrulat în zonele unde s-au derulat concerte, pentru a preveni eventuale situaţii de urgenţă şi pentru a ajuta persoanele cu afecţiuni medicale.

Pe durata festivalului, la locul evenimentului au fost montate două spitale mobile, deservite de personal şi echipamente medicale ale UPU-SMURD Cluj. Acestea au fost asigurate permanent cu patru autospeciale SMURD.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...