Agentul Godină continuă demascarea abuzurilor din Poliție. Pe cine acuză

Agentul Marian Godină, devenit popular în urma postărilor lui de pe Facebook, își acuză șefii din Inspectoratul Județean de Poliție Brașov că fac presiuni asupra angajaților.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.02.2016 - 11:32

Agentul Marian Godină, devenit popular în urma postărilor lui de pe Facebook, își acuză șefii din Inspectoratul Județean de Poliție Brașov că fac presiuni asupra angajaților.

Marian Godină demască această situație într-un text postat pe Facebook, miercuri dimineață.

Totuși, polițistul pare să reclame o situație mai veche, întrucât faptele relatate se referă la un transport de brazi – desfășurat probabil înainte de Crăciun.

Marian Godină susține că un coleg nou angajat în Poliția Rutieră Brașov, absolvent al Academiei de Poliție, a fost șicanat de șefi după ce i-a dat amendă unui șofer care nu purta centura de siguranță. Șoferul transporta în mașină pomi de Crăciun și i-a spus agentului rutier “că vine chiar de la poliţie, unde dusese unul sau mai mulţi brazi”.

La o zi după ce i-a dat amenda, colegul lui Godină a fost chemat de acasă, în timpul lui liber, “să vină urgent la adjunctul şefului de inspectorat, la comisarul șef Melinte Sorin”.

Acolo i s-a reproșat „modul de adresare” față de șoferul amendat, iar “comisarul șef Necșulescu, șeful Serviciului Cabinet al IPJ Brașov, ce se afla și el în birou, a crezut de cuviinţă să îi explice că omul ăla nu purta centura ca să poată coborî mai repede, în caz că ar fi încercat să îi fure cineva brazii”.

Marian Godină relatează pe Facebook următorul fragment din afirmațiile comisarului șef Melinte:

“Eu am văzut un proces-verbal de sancțiune contravențională în care l-ai sancționat pe acest om, eu nu spun că dumneata n-ai dreptate, spun doar că l-ai sancționat...el ți-a spus...pe corect l-ai sancționat, pe corect...a încercat să negocieze cu dumneata..la modul de...ușor...și dumneata..."
Hopa, iar cuvântul NEGOCIERE, la fel ca la doamna de la Crucea Roșie. Așa vă învățați cunoștințele? Să negocieze cu Poliția?”, se întreabă Marian Godină.

Citește și: Polițistul Godină, devenit celebru pe Facebook, a anunțat că demisionează. Cu cine a intrat în conflict

Marian Godină își anunțase, marți, tot pe Facebook, intenția de a demisiona din Poliție, din cauza “milițienilor care au învins”. Totuși, postarea de marți a dispărut ulterior de pe rețeaua de socializare, iar miercuri nu mai apare nicio referire la demisia lui Godină.

În schimb, Marian Godină (om cu o vechime de opt ani în Ministerul de Interne) pare decis să deruleze o campanie de demascare a abuzurilor din Poliția Brașov. Postarea de miercuri începe cu o formulă oarecum codificată, scrisă cu majuscule:

“V-AM ZIS CĂ ȘEFII POLIȚIEI BRAȘOV VOR AVEA AZI PROBLEME ȘI MAI MARI?
MORCOVII DIN GRĂDINA IPJ BRAȘOV CRESC TOT MAI MARI! SĂ AȘTEPTĂM SĂ VEDEM CUM RĂSPUND LA ASTA”.

Marți după-amiază, la Brașov s-a deplasat o comisie a Direcției de Control Intern a Inspectoratului General al Poliției Române, care ar fi investigat atitudinea unor comandanți din IJP Brașov. În urma controlului, comisia venită de la București ar fi înaintat o sesizare către Parchetul Judecătoriei Brașov.

Citește și:  FOTO. Coloana oficială are prioritate înaintea ambulanței?

Citește totul despre:

Comentarii