DezvăluireInfo Sud-Est: Afacerea închirierii Portului Tomis de prietenul lui Radu Mazăre cu o sumă simbolică a fost îngropată, timp de opt ani, de DNA Constanța

Afaceristul Gheorghe Moldoveanu, fostul director al CN APM, a închiriat Portul Turistic Tomis în schimbul unei sume modice de 2.605 euro/luna, deși un restaurant care închiriază spațiu în zonă plătește între 12.000 și 24.000 de euro pe an, potrivit Info Sud-Est.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

19.05.2017 - 16:39

Afaceristul Gheorghe Moldoveanu, fostul director al CN APM, care a închiriat Portul Turistic Tomis în schimbul unei sume modice de 2.605 euro/luna deși un restaurant care închiriază spațiu în zonă plătește între 12.000 și 24.000 de euro pe an, a fost cercetat pentru abuz în serviciu, fiind citat într-un dosar care, timp de opt ani, a stat la DNA Constanța, fără a fi soluționat, potrivit Info Sud-Est.

Contractul în cauză a fost încheiat în 2004 pe o perioadă de 17 ani și a ajuns la Valentin Gheorghe Ionescu, un apropiat al grupului Radu Mazăre -Nicușor Constantinescu - Sorin Strutinsky care este și inculpat în dosarul "Retrocedărilor".

Dosarul a ajuns la DNA Constanța, în 2005, și a fost pîstrat șase ani fără să fie soluționat de procurorul-șef din acea perioadă a DNA Constanța, Ioana Tene. Imediat după pensionarea procurorului Tene, cazul a fost preluat de procurorul-șef interimar Beatrice Sisman care, după alți doi ani, a dispus neînceperea urmăririi penale. La scurt timp, faptele au fost prescrise. 

Citiți ancheta integrală pe Info Sud-Est.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...