Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adi Minune a demisionat din funcţia de consilier local PSD şi renunţă şi la partid

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, membru al PSD, şi-a depus,  azi, demisia din funcţia de consilier local al comunei ilfovene Ştefăneştii de Jos şi susţine că va demisiona şi din calitatea de ...

Share

maria cocuți 0 comentarii

20.04.2011 - 14:29
Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, membru al PSD, şi-a depus,  azi, demisia din funcţia de consilier local al comunei ilfovene Ştefăneştii de Jos şi susţine că va demisiona şi din calitatea de membru al PSD, informează Agerpres.

 

"Urmează (să demisionez din calitatea de membru PSD - n.r.). Mi-am depus aici, la consiliu (Consiliu Local Ştefăneşti - n.r.), am luat şi număr de înregistrare. Mi-am dat demisia pentru că siguranţa familiei mele este pusă în pericol, iar odată cu citaţiile pentru a ne prezenta la Tribunal a venit şi o scrisoare de ameninţare. (...) S-a semnat cu un nume fals şi nu neapărat un nume din partid", a afirmat Adrian Minune.

Fostul consilier local a afirmat că nu este speriat de scrisoarea de ameninţare pe care a primit-o, însă a considerat că pentru familia sa este mai bine să renunţe la politică.

"Nu mă sperie această scrisoare. Eu sunt Adrian Minune, iar ce muncesc eu vreau să fie numai al nostru, al familiei, iar dacă primesc vreun cadou sau cânt şi primesc nişte bani, bineînţeles în limita legii şi cu impozitele plătite la zi, vreau să fie numai ale noastre. Pentru că atunci când eşti demnitar trebuie să apară de două ori pe an sau odată pe an cam ce avere ai. (...) În orice caz nu mai vreau să am nicio legătură cu politica, pentru că am mulţi prieteni care au fost victime colaterale", a susţinut Adrian Minune.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unor diferenţe semnificative între averea dobândită şi veniturile realizate de către Adrian Simionescu, precum şi tranzacţii bancare suspecte de aproape 800.000 euro, motiv pentru care a fost sesizat Oficiul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

Citește totul despre:

Comentarii

loading...