Accident rutier în județul Vâlcea. O fată de 17 ani a murit. Șoferul mașinii și un copil de 9 ani sunt răniți

O adolescentă în vârstă de 17 ani a murit, iar sora ei, de 9 ani, și un tânâr de 18 ani au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2017 - 09:45

O adolescentă în vârstă de 17 ani a murit, iar sora ei, de 9 ani, și un tânâr de 18 ani au fost răniți după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat miercuri dimineața în fața liceului din localitatea vâlceană Măciuca, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, citați de Agerpres.

Miercuri dimineața, în jurul orei 8, pe DN 67 B, în fața liceului din localitatea Măciuca, a avut loc un accident rutier mortal, un automobil în care se aflau trei persoane răsturnându-se după o curbă la dreapta.

"Accidentul rutier mortal s-a soldat cu decesul unei tinere de 17 ani, din Măciuca. Șoferul, un tânăr de 18 ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, pe DN 67B, pe raza comunei Măciuca, și s-a răsturnat. Șoferul și ocupanta de 9 ani au fost transportați la Craiova pentru îngrijiri medicale, iar tânăra de 17 ani, care se afla pe locul din dreapta față, a decedat la fața locului. Accidentul s-a produs chiar în fața liceului din Măciuca", au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Fetița de 9 ani, rănită în accident, a fost transportată la Craiova, pentru îngrijiri medicale.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...