15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAccident de muncă înfiorător în Câmpina. Un muncitor a fost preluat cu...

Accident de muncă înfiorător în Câmpina. Un muncitor a fost preluat cu elicopterul Smurd

Elicopterul Smurd a fost solicitat, sâmbătă, pentru preluarea unui muncitor grav rănit, după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc la a cărui reabilitare lucra, potrivit Mediafax.

Potrivit Ambulanţei Prahova, medicii au fost solicitaţi, sâmbătă, în Câmpina, după ce un bărbat, în vârstă de 28 de ani, a căzut de la etajul 5 în timp ce lucra la izolarea unui bloc.

"Este suspect se traumatism de coloană lombară şi în observaţie cu fractură de bazin", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Prahova, George Duţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a spus că pentru preluarea victimei a fost solicitat elicopterul SMURD. Poliţia Prahova a deschis o anchetă.

”Facem verificări în acest caz, să vedem în ce împrejurări s-a produs evenimentul, dacă aveau contract de muncă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu.

Cele mai citite

Vântul puternic a suspendat manevrele în porturile de la Marea Neagră

Vântul puternic suspendă, sâmbătă, manevrele în porturile de la Marea Neagră, potrivit jurnalul.ro. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost...

Ludovic Orban, atac dur: “România nu poate fi lăsată pe mâna lui Ciolacu, Ciucă, Iohannis”

La congresul formațiunii Forța Dreptei, președintele Ludovic Orban a subliniat că adevărații liberali se află în acest partid și a exprimat convingerea că România...

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...
Ultima oră
Pe aceeași temă