FOTO+VIDEO. Un microbuz cu 15 muncitori s-a ciocnit cu un autocar, la Arad: Doi oameni au murit, iar alți 10 sunt răniți. Cum s-a produs accidentul

Doi oameni au murit, iar alți 10 au fost răniți, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar, pe DN 79, în județul Arad. A fost declanșat planul roșu de intervenție, scrie Arad Online.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

10.08.2017 - 11:24

UPDATE 11.15: Trei răniți sunt în stare critică, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad, Lorena Radu. 

Cele două persoane care și-au pierdut viața sunt o femeie și un bărbat, care se aflau în microbuzul cu 15 muncitori ce mergea spre o fabrică din Curtici. 

Din primele informații, șoferul microbuzului a intrat pe contrasens și a lovit autocarul, în care se afla doar șoferul. 


Doi oameni au murit, iar alți 10 au fost răniți, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar, pe DN 79, în județul Arad. A fost declanșat planul roșu de intervenție, scrie Arad Online

Doi răniți sunt în continuare încarcerați,a declarat și purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleșca, pentru Mediafax. 

Persoanele rănite şi cele decedate se aflau în microbuz și mergeau spre muncă, o fabrică din zona industrială. În autocar se afla doar șoferul. 

Accidentul rutier a avut loc joi, în jurul orei 06:00, la intersecția DN 79, la Curtici, cu drumul ce duce spre  Sântana. La fața locului, au fost trimise mai multe echipaje de prim ajutor. Traficul rutier este blocat în ambele sensuri de mers.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...