Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Academicianul Marius Andruh a devenit președintele CNATDCU

Academicianul Marius Andruh a devenit președintele CNATDCU.

Share

Petre Badica 0 comentarii

Actualizat: 23.01.2017 - 16:23

Academicianul Marius Andruh a fost votat în funcția de președinte al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU). Votul a fost dat în cadrul Consiliului General al CNATDCU.

Profesorul Marius Andruh deținea poziția de vicepreședinte. Funcția de președinte al CNATDCU devenise vacantă după ce Viorel Barbu a demisionat în luna octombrie a anului trecut. Profesorul Andruh este membru titular al Academiei Române, membru al Academia Europa (Londra), membru corespondent al Academiei Europene de Știinte, Arte și Litere (Paris). Este conducător de doctorat din 1997. A scris numeroase articole publicate în reviste științifice internaționale

Vicepreședinte al CNATDCU a devenit Vasile Brînzănescu, cercetător ştiinţific I la Institutul de Matematică „Simion Stoilow” al Academiei Române.

Citește și un Interviu cu Marius Andruh în exclusivitate pentru România liberă

CNATDCU a dat, anul trecut, verdicte de plagiat în câteva cazuri răsunătoare de politiceni acuzați de fraudă academică: Victor Ponta, Gabriel Oprea, Floretin Pandele și Petre Tobă. 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...