13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAbonamentele la CFR, cumpărate şi de la automatele de bilete

Abonamentele la CFR, cumpărate şi de la automatele de bilete

Abonamentele de tren, inclusiv cele cu reducere pentru elevi şi studenţi, pot fi achiziţionate şi de la automatele de vânzare bilete, informează CFR Călători, conform Mediafax.

Abonamentele, care vor putea fi plătite cu cardul, pot fi cumpărate în orice zi a lunii, la orice oră, cu anticipaţie de 30 zile faţă de data de începere a valabilităţii lor, la orice tip de tren, cu plecare de oriunde din ţară.

Automatele de bilete CFR Călători sunt amplasate în: Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Azuga, Buşteni, Sinaia, Predeal, Câmpina, Ploieşti Sud, Craiova, Timişoara Nord, Deva, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Braşov, Miercurea Ciuc, Sibiu, Sighişoara, Alba Iulia, Iaşi, Bacău, Suceava, Galaţi, Brăila, Buzău şi Constanţa.

Automatele de vânzare a biletelor funcţionează cu tehnologie touchscreen şi sunt prevăzute cu module şi aplicaţii necesare pentru rezervarea locurilor şi emiterea legitimaţiilor de călătorie.

Pentru informaţii referitoare la automatele de bilete şi preţul abonamentelor, precum şi informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să-i contacteze pe reprezentanţii acesteia la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului din staţii.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă