Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Abonamentele la CFR, cumpărate şi de la automatele de bilete

Abonamentele de tren, inclusiv cele cu reducere pentru elevi şi studenţi, pot fi achiziţionate şi de la automatele de vânzare bilete, informează CFR Călători, conform

Share

Rl online 0 comentarii

07.02.2014 - 16:27

Abonamentele de tren, inclusiv cele cu reducere pentru elevi şi studenţi, pot fi achiziţionate şi de la automatele de vânzare bilete, informează CFR Călători, conform Mediafax.

Abonamentele, care vor putea fi plătite cu cardul, pot fi cumpărate în orice zi a lunii, la orice oră, cu anticipaţie de 30 zile faţă de data de începere a valabilităţii lor, la orice tip de tren, cu plecare de oriunde din ţară.

Automatele de bilete CFR Călători sunt amplasate în: Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Azuga, Buşteni, Sinaia, Predeal, Câmpina, Ploieşti Sud, Craiova, Timişoara Nord, Deva, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Braşov, Miercurea Ciuc, Sibiu, Sighişoara, Alba Iulia, Iaşi, Bacău, Suceava, Galaţi, Brăila, Buzău şi Constanţa.

Automatele de vânzare a biletelor funcţionează cu tehnologie touchscreen şi sunt prevăzute cu module şi aplicaţii necesare pentru rezervarea locurilor şi emiterea legitimaţiilor de călătorie.

Pentru informaţii referitoare la automatele de bilete şi preţul abonamentelor, precum şi informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să-i contacteze pe reprezentanţii acesteia la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului din staţii.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...