A început Semimaratonul București. Trafic închis până la ora 15.30

Circulaţia rutieră este închisă, duminică, în Piaţa Constituţiei, pe bulevardele Unirii, Libertăţii, Decebal, Basarabia, I.C. Brătianu, Naţiunile Unite şi pe Splaiul Independenţei, pentru Semimaratonul Bucureşti, care se desfăşoară pe un traseu de 21 de kilometri.

Share

Razvan Pritulescu 0 comentarii

Actualizat: 14.05.2017 - 09:21

Circulaţia rutieră este închisă, duminică, în Piaţa Constituţiei, pe bulevardele Unirii, Libertăţii, Decebal, Basarabia, I.C. Brătianu, Naţiunile Unite şi pe Splaiul Independenţei, pentru Semimaratonul Bucureşti, care se desfăşoară pe un traseu de 21 de kilometri.

Organizatorii se aşteaptă ca la cea de-a şasea ediţie a OMV Petrom Bucharest Half Marathon să participe peste 16.000 de alergători, relatează News.ro.

Cursa de 10 kilometri, cu startul la 08.15, de pe bd. Libertăţii (între Splaiul Independenţei şi bd. Naţiunile Unite), va avea loc pe traseul bd. Libertăţii, stânga pe breteaua din zona Parchetului General, dreapta pe bd. Unirii, Piaţa Alba-Iulia, bd. Decebal, întoarcere înainte de intersecţia cu str. Dristor, retur bd. Decebal, bd. Unirii, bd I.C. Brătianu, stânga str. Halelor, Splaiul Independenţei până la pod Haşdeu, întoarcere pe sensul celălalt (fără a afecta traversarea pe podul Haşdeu), retur pe sensul celălalt al Splaiului Independenţei până la Piaţa Naţiunilor Unite, dreapta pe bd. Naţiunilor Unite, stânga pe bd Libertăţii, până la punctul de sosire din Piaţa Constituţiei.

 

Cursele Semimaraton, Ştafetă Scholl, care vor avea startul la 09.30, de pe bd. Libertăţii (între Splaiul Independenţei şi bd. Naţiunile Unite), se vor desfăşura pe traseul bd. Libertăţii, stânga pe breteaua din zona Parchetului General, dreapta pe bd. Unirii, stânga pe bd. I.C. Brătianu, stânga pe str. Halelor, Splaiul Independenţei, întoarcere pe celălalt sens pe Podul Haşdeu, retur pe sensul celălalt al Splaiului Independenţei până la Piaţa Naţiunilor Unite, dreapta pe bd. Naţiunile Unite, stânga pe bd. Libertăţii, Piaţa Constituţiei, stânga pe breteaua din zona Parchetului General, bd. Unirii, Piaţa Alba Iulia, bd. Decebal, Piaţa Hurmuzachi, bd. Basarabia cu întoarcere înainte de bd. Chişinău, bd. Basarabia, dreapta pe aleea de intrare în Stadionul Naţional Arena (aleile din jurul stadionului cu ieşire în bd. Maior Coravu şi întoarcere înainte de rondul de la intrarea în stadion), ieşire în bd. Basarabia, dreapta pe bd. Basarabia, Piaţa Hurmuzachi, bd. Decebal, dreapta pe bd. Unirii, dreapta pe bd. I.C.Brătianu, stânga pe str. Halelor, continuare pe Splaiul Independenţei până la Podul Haşdeu cu întoarcere pe pod, pe trotuar (fără a restricţiona circulaţia auto pe pod), Splaiul Independenţei până la Piaţa Naţiunile Unite, dreapta pe bd. Naţiunile Unite, stânga pe bd. Libertăţii până la punctul de sosire din Piaţa Constituţiei.

 

Pentru Cursa Populară de 3 kilometri, cu startul de pe bd. Libertăţii (între Splaiul Independenţei şi bd. Naţiunile Unite), traseul va fi stânga pe bd. Unirii, pe breteaua din zona Parchetului General, bd. Unirii, până la intersecţia cu bd. I.C.Brătianu, retur pe sensul celălalt, bd. Unirii, Piaţa Constituţiei, breteaua din zona Ministerului de Finanţe, stânga spre punctul de sosire de pe bd. Libertăţii.

 

În timpul restricţiilor de trafic, şoferii pot circula pe rutele ocolitoare: bd. Dimitrie Cantemir - pasajul Unirii - Piaţa Universităţii - bd. N. Bălcescu - bd. Magheru - bd. Lascăr Catargiu - Piaţa Victoriei; Şoseaua Mihai Bravu - Pasajul Muncii - Şoseaua Ştefan cel Mare - bd. Iancu de Hunedoara; Calea 13 Septembrie - Şoseaua Panduri - bd. Geniului - Şoseaua Grozăveşti - pasajul Basarab; Splaiul Independenţei - Pod Eroilor - strada Ştirbei Vodă - Calea Victoriei - strada Dem I. Dobrescu - bd. N. Bălcescu - Piaţa Universităţii; Şoseaua Panduri - bd. Tudor Vladimirescu - Şoseaua Viilor - strada C-tin Istrati - Piaţa Libertăţii - bd. Mărăşeşti.

Pentru traversarea bulevardului Unirii se pot folosi Pasajul Marăşeşti şi Pasajul Unirii.

În curtea Palatului Parlamentului se va putea intra dinspre Podul Haşdeu, pe strada Izvor şi Calea 13 Septembrie.

Autobuzele şi troleibuzele care au rute prin zonele unde vor fi restricţii de trafic pentru Semimaratornul Bucureşti vor circula, sâmbătă şi duminică, pe trasee deviate.

[*]       [viewscnt]

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...