Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

50.000 de oameni au cerut la Chişinău unirea cu România, în timp ce s-au înregistrat două alerte cu bombă

50.000 de oameni au cerut la Chişinău unirea cu România, în timp ce s-au înregistrat două alerte cu bombă

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 27.03.2016 - 15:30

Două alerte cu bombă au fost lansate duminică, la Chişinău, în timpul constituirii platformei Sfatul Ţării 2, care reuneşte organizaţiile unioniste din Republica Moldova care militează pentru unirea cu România.

Prima alertă a fost declanşată dimineaţă, când un bărbat a sunat la Poliţie, afirmând că ar fi fost plasată o bombă la Palatul Naţional Nicolae Sulac. În acel moment, în clădire se desfăşura Congresul de constituire al Sfatului Ţării doi. Alarma s-a dovedit a fi falsă, anunţă Unimedia.

Ulterior, un alt bărbat a sunat la Poliţie, la orele 12:30, pentru a anunţa că a fost plasată o bombă la Gara Feroviară din Chişinău, anunţă aceeaşi sursă, citată de ziare.com. Şi aceasăa alarmă s-a dovedit a fi falsă.

În ambele cazuri au fost intentate dosare penale, urmând a se stabili cine sunt cei care au sunat la Poliţie.

La Chişinău s-a desfăşurat, duminică, Marşul Reunirii, la care au participat 50.000 de oameni, după spusele organizatorilor, care au vrut astfel să marcheze împlinirea a 98 de ani de la votarea unirii Basarabiei cu România de către Sfatul Ţării.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...