40 de persoane, între care și zece copii, au fost evacuaţi în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

40 de persoane, între care 10 copii, au fost evacuaţi dintr-un bloc de garsoniere din Bârlad, după ce într-una din locuinţe a izbucnit un incendiu de la o lumânare lăsată nesupravegheată.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2017 - 11:09

40 de persoane, între care 10 copii, au fost evacuaţi dintr-un bloc de garsoniere din Bârlad, după ce într-una din locuinţe a izbucnit un incendiu de la o lumânare lăsată nesupravegheată, transmite joi Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene, incendiul a fost anunţat în timpul nopţii de miercuri spre joi, acesta fiind produs de o lumânare lăsată nesupravegheată.

„După incendiu s-a constatat cauza probabilă a incendiului, din declaraţiile proprietarului fiind o lumânare lăsată nesupravegheată. Au ars două paturi, o masă, diverse textile, diverse documente medicale, au fost degradate geamurile, uşa, un frigider, un aragaz şi aproximativ 20 de metri pătraţi de tencuială”,a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui Petru Iftene.

Iftene a mai spus că 40 de locatari ai blocului, între care 10 copii, au ieşit din apartamente de teama incendiului. Un bărbat a suferit un atac de panică şi a fost preluat de un echipaj de ambulanţă.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...